Loading

Het voorjaar staat voor de deur. Dat betekent dat we er weer vaker op uit gaan om te genieten van het mooie weer. Goed gekleed de deur uit gaan is dan wel zo prettig. Maar wat trek je aan en hoe zorg je ervoor dat je de laatste trends kunt bij houden? Ga je bijvoorbeeld netjes gekleed op pad of juist casual. Dat hangt af van een aantal factoren. Het is in de eerste plaats belangrijk dat jij je goed voelt bij de kleding die je draagt. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar de gelegenheid waarvoor je bepaalde kleding uitkiest.

Casual of zakelijk?

Als je naar een feestje gaat of lekker met vrienden op het terras gaat genieten van het weer dan ligt het voor de hand dat je casual gekleed gaat. Een sollicitatiegesprek daarentegen is weer een goede aanleiding om zakelijk en goed gekleed voor de dag te komen. Maar er is ook een grijs gebied. Ga je naar een borrel op het werk waar ook zakelijke klanten komen, hoe ga je dan gekleed? Trek je casual kleding aan omdat het een feestje is of ga je toch juist netjes gekleed? De truc is om dan evenwicht te vinden. Trek in dat geval bijvoorbeeld een nette spijkerbroek aan met sneakers en een keurig overhemd. Kijk ook eens bij mannenzaken voor meer tips.

De juiste schoenen

Het dragen van de juiste schoenen is ook zeer belangrijk bij het uitkiezen van een outfit. Draag je nette schoenen of misschien toch sneakers? Net als met de keuze voor jouw kleding hangt de keuze voor de juiste soort schoenen ook af van de situatie en de gelegenheid. Sneakers hoeven bijvoorbeeld niet altijd casual te zijn maar kunnen in sommige gevallen ook netjes staan met de juiste combinatie van kleren. Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van sneakers? Kijk dan eens bij Menfacts en kies voor de juiste sneakers bij jouw outfit.

3 thoughts on “Goed gekleed naar buiten

  1. Het allerbelangrijkste is dat jij je niet ongemakkelijk voelt in de kleding die je uitkiest. Eigen stijl mag natuurlijk, als je dan maar niet onder -of overgekleed bij een gelegenheid tevoorschijn komt.
    Een beetje aandacht is altijd leuk over je kleding, maar niet dat je het lachertje van de partij bent toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top