Loading

Mijn vriendin heeft een nieuwe vriend. Ze kende hem al een tijdje, maar een paar weken geleden sloeg op een feestje ineens de vonk over en sindsdien is het dik ‘aan’. We zitten samen in een cafeetje voor de lunch en ik heb me erop ingesteld om anderhalf uur lang over hem te praten. Sinds ze verliefd is kan ze het nergens anders meer over hebben. Ik vind het niet zo erg, want toen ik zelf na maanden weer echt verliefd was kon ik ook nergens anders over praten. Dat gaat gelukkig wel weer over.

Het valt me op dat mijn vriendin een beetje stil is. Normaal is het een echte kletskous, maar nu zit ze in haar salade te prikken. Ik vraag wat er aan de hand is en schoorvoetend komt het eruit: haar nieuwe vriend draagt niet zulke leuke onderbroeken. Hij is nu een paar keer blijven slapen en mijn vriendin vindt zijn onderbroeken saai en ouderwets. Daar wil ze graag wat verandering in aanbrengen, want verder is hij geweldig! Ze vraagt me hoe ze dit het beste kan aanpakken? Poe, dat is een lastige. Je kunt moeilijk zeggen: ‘hé schat jou vind ik heel leuk, maar je onderbroeken dat kan echt niet’. Hoewel, mijn vriendin is een spontane flapuit die zou er nog mee weg komen ook.

Tip: Calvin Klein Underwear

We kletsen nog wat over ondergoed voor mannen en welke onderbroeken we zelf heel leuk vinden staan bij een man. Ik zelf ben helemaal gek op leuke, vrolijke boxershots. Dat vind ik altijd stoer staan bij een man. Ik heb ooit een relatie gehad met een Australische surfer en die had altijd van die gave, felgekleurde surfboxers aan.

Australische surf shorts

Dat was echt genieten. Mijn vriendin houdt meer van wat klassiekere modellen, in neutrale kleuren en wat strakker op het lichaam. Wijde boxershorts  vindt ze niks. Geef haar maar een mooie herenslip of een strakke broek met korte pijpjes. Tegenwoordig heb je heel veel keuze in herenondergoed qua modellen en kleuren. Het is echter altijd afwachten wat je man zelf uitkiest en lekker vindt zitten.

Uitgelicht: Bestel uw favoriete ondergoed van Tommy Hilfiger eenvoudig en snel online

Mijn vriendin besluit het nog maar even aan te kijken, het gaat tenslotte niet om zijn onderbroek. En als ze elkaar wat langer kennen kan ze altijd eens een paar nieuwe cadeau doen. Al gauw praat ze er weer vrolijk op los over hoe knap hij is en ook nog eens heel lief. Ze straalt er helemaal van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top