Loading

Overhemden kun je tegenwoordig in allerlei pasvormen en kleuren kopen. Er zijn heel veel verschillende merken. Echter zijn er maar enkele merken die overhemden verkopen voor de lange mannen! Dat is bijzonder want er zijn heel veel lange mannen in Nederland. In de webshop van Mouwlengte7 vind je een merk dat speciaal ontwikkeld is voor lange mannen. Het merk Sleeve7. Deze overhemden hebben een extra lange mouw en extra ruglengte.

Wat maakt een overhemd perfect

Het merk Sleeve7 maakt prachtige overhemden van een super goede kwaliteit. Sleeve7 heeft zeer mooie designs en modellen in zijn collectie. Deze overhemden kun je bekijken en bestellen op de website van Mouwlengte7. Er is een onderzoek gedaan onder overhemd dragende mannen. Het onderzoek moest uitwijzen welke eigenschappen een overhemd perfect maken. Aan deze eigenschappen voldoet een overhemd van Sleeve7.

De 3 eigenschappen van een perfecte overhemd

De 3 belangrijkste eigenschappen die naar voren kwamen in het onderzoek zijn:

  • Het overhemd moet goed passen: Met goed passen bedoelen we dat het overhemd aan alle kanten van het lichaam precies genoeg ruimte heeft. Genoeg ruimte om comfortabel te bewegen. Het overhemd moet niet teveel getailleerd zijn maar ook niet te weinig.
  • De juiste stof: Een overhemd moet comfortabel aanvoelen. Dit heeft veelal te maken met de kwaliteit van het katoen waar het hemd van gemaakt is. Goede kwaliteit katoen voelt fijne en zachter aan. Helaas zijn deze overhemden vaak niet iets duurder. Toch wegen de extra kosten niet op tegen het draagcomfort van het overhemd.
  • Strijkvrije overhemden: De derde eigenschap is niet verrassend en zeker typerend voor mannenkleding. Het overhemd moet strijkvrij zijn. Zo vanuit de wasmachine op een kleerhanger laten drogen en klaar voor gebruik!

Pasvormen van een overhemd

Om een overhemd goed passend te krijgen voor iedere lichaamsbouw, worden er verschillende pasvormen gehanteerd. Voordat je een overhemd gaat aanschaffen is het dus verstandig om te kijken welke pasvorm er bij jouw lichaamsbouw past. Je kunt kiezen uit de pasvormen Slim fit, Modern Fit of Regular Fit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top