Loading

Het is niet nieuw om te horen over de zoveelste ongewenste zwangerschap of seksueel overdraagbare aandoening. Onverantwoord en onveilig vrijen leidt tot dergelijke onprettige gevolgen. Het kan eigenlijk niet vaak genoeg gezegd worden, maar door condooms te kopen en gebruiken loop je veel minder risico op deze onprettige gevolgen. Meer hierover lees je in dit artikel.

Anticonceptie door gebruik van condooms

Allereerst is het natuurlijk de bedoeling dat je een ongewilde zwangerschap voorkomt. Hiermee ontwijk je namelijk veel problemen en moeite. Door het gebruiken van condooms voorkom je zwangerschappen. 

Condooms hebben een sterk betrouwbaarheidspercentage: gebruik je condooms juist, dan is het betrouwbaarheidspercentage 98 procent. Hierdoor ben je dus gewoon veilig wanneer je tijdens het vrijen een condoom gebruikt.

Voorkom een soa

Een soa is een seksueel overdraagbare aandoening. Dit krijg je dus door onveilig te vrijen. Hoewel je in sommige situaties een soa kunt hebben zonder dat je het merkt, of kleine symptomen ervaart, kunnen soa’s wel tot ernstige gevolgen leiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aids bij Hiv-infecties of onvruchtbaarheid bij Chlamydia. 

Het goede nieuws, is dat condooms goed beschermen tegen dergelijke ziektes. Ook hierbij is het wel van belang dat je condooms juist gebruikt.

Geen bijwerkingen

Het condoom is geen onderdeel van hormonale anticonceptie. Hormonen hebben effect op je lichaam en op hoe je je voelt. De meest gebruikte hormonen voor hormonale anticonceptiemiddelen zijn oestrogeen en progesteron.

Deze hormonale anticonceptiemiddelen kunnen bijwerkingen hebben. Dat is natuurlijk voor velen niet gewenst, waardoor het gebruiken van condooms een logische alternatief is.

Condooms kopen

Het is dus duidelijk dat condooms belangrijke voordelen hebben: je bent veiliger en beter beschermd tegen een seksueel overdraagbare aandoening, er is geen sprake van bijwerkingen, en het voorkomt zwangerschappen.

Wil je condooms bestellen? Dan kun je terecht op een aantal condoom webshops. Een voorbeeld van een webshop waarop je condooms kunt bestellen is www.condoom.nu. Het voordeel van online condooms aanschaffen is vooral dat je dit anoniem, veilig & snel doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top