Loading

Weet jij al welke varianten er mogelijk zijn bij big shoppers? Een big shopper is een van de meest bekende tassen, welke voor een groot aantal doeleinden ingezet wordt. Het kan daarom altijd een verstandige keuze zijn om er zelf een in huis te halen. Hiervoor kun je gaan kijken naar verschillende professionals die jou kunnen helpen. UTS Bags is een van de professionals die jou altijd aan de juiste hoeveelheid kan gaan helpen. Maar wat moet je er nog allemaal over weten? Onderstaande informatie kan jou hiermee op weg helpen.

Big shoppers in meerdere afmetingen te krijgen          

Big shoppers zijn in een groot aantal modellen en kleuren te vinden. Hierbij zal het formaat bijvoorbeeld een belangrijk aspect zijn. De meest populaire afmeting is de supermarkt big shopper. Dit is de boodschappentas die in een afmeting van 45 bij 18 bij 45 centimeter komt. Echter zijn er verschillende opties te vinden die groter of kleiner aangeschaft kunnen worden. Om een goede keuze te maken moet je dus gaan bepalen hoe groot jouw tas moet gaan zijn, zodat je van hieruit verder kunt gaan kijken naar de andere specificaties waar je rekening mee moet gaan houden.

In meerdere kleuren en prints verkrijgbaar

De big shoppers kun je daarna in meerdere kleuren en prints aanschaffen. Wanneer je de big shopper voor een bepaald doeleind aanschaft, kun je de kleur hier helemaal op aanpassen. Bij evenementen wil je bijvoorbeeld een goodiebag uitdelen aan de bezoekers. In dit geval zal iedereen met dezelfde tas rond gaan lopen. Patronen, teksten en logo’s kunnen ook afgedrukt worden op de tassen. Je kunt deze wensen te allen tijde bespreken met een professional, waardoor jouw ontwerp op de tas komt te staan en iedereen weet dat de tas van jouw bedrijf of evenement komt.

Altijd duidelijkheid over kosten

De big shoppers kunnen daarbij ook helemaal aan jouw budget aangepast worden. Door een maximaal budget vast te stellen kun je gaan bekijken hoeveel tassen je hiermee kunt krijgen. Je kunt bij zelfontworpen tassen altijd een offerte opvragen, zodat je op voorhand al weet welk bedrag er gereserveerd moet worden voor de bestelling. Je krijgt altijd duidelijkheid en kunt gaan kijken wat er allemaal mogelijk is. Zo zorg je te allen tijde voor de juiste keuze en zal een bestelling sneller geplaatst kunnen worden om de big shopper in handen te krijgen.

Bespreek al jouw wensen

Als je zelf big shoppers aan wilt schaffen is het goed om meerdere tassen met elkaar te vergelijken. De specificaties kunnen er dan voor zorgen dat je een bepaalde keuze maakt. Mocht je een speciaal ontwerp hebben en hier extra hulp bij nodig hebt, kun je contact opnemen met de verkooppunten om jouw wensen te bespreken. De professionals geven jou dan alle informatie die je nodig hebt en zullen jouw vragen beantwoorden. De mogelijkheden worden hierdoor duidelijk en je kunt direct een bestelling plaatsen. Zo heb je de tassen op tijd in huis voor jouw evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top