Loading

Iedereen die een trouwwens heeft, komt ook hiermee te maken. Je zal snel denken aan een bruiloft regelen aan een locatie, jurk, bloemen en de ceremonie. Maar veel mensen vergeten ook een belangrijk onderdeel van je outfit: trouwschoenen voor dames en heren. Het is een essentieel onderdeel waar je de hele dag op moet lopen en daarbij moeten ze ook wel goed zitten. Maar we zien de laatste tijd dat er een stijgende trend is in deze schoenenwereld. En wij nemen je mee naar de opvallendste trend.

Het blijven formele schoenen, maar met een twist

Vooral bij de mannen geldt deze trend. Zij gaan namelijk toch meestal in pak en daar willen ze ook passende en formele schoenen bij, dat snappen wij ook. Maar volgens een enquête vinden ze het niet erg als ze een twist hebben. Bijvoorbeeld een grote strik op de schoen of een bepaald patroon. Maar niet alleen bij de mannen is dit zo. De vrouwen doen ook gezellig mee en willen ook een beetje een formele schoen. Maar zij gaan snel voor een iets gekkere schoen, omdat deze meestal niet altijd zichtbaar is vanwege een lange jurk. Kortom, tegenwoordig is er niets geks.

Opvallende kleuren en patronen zijn helemaal in

We zeggen wel dat tegenwoordig alles toch een beetje subtiel moet zijn. Maar een opvallende kleur of patroon op je schoen, is toch echt een nieuw trend in de bruiloften wereld. Het wordt steeds vaker gedaan en er komen veel creatieve schoenen naar voren die niet eerder worden gedaan. Vooral als de schoenen iets over het thema zeggen van de bruiloft, iets grappig betekenen tussen het stel of juist helemaal passen bij de outfits van beide mensen. Er is in ieder geval genoeg keuze.

Mensen gaan voor comfortabel

Leuke patronen en strikken op je schoenen, het klinkt erg leuk. Maar toch blijven stellen vooral kiezen voor comfort omdat ze toch een hele dag moeten lopen in zulke schoenen. Natuurlijk snappen we dat, want op zo’n mooie dag wil je geen blaren hebben. Dus doe eens gek op jouw speciale dag en het gaat om jullie liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top