Loading

anti-cellulitis-apparaat

In de afgelopen jaren vormden anti cellulitis apparaten een reëel alternatief voor liposuctie, om de sinaasappelhuid kwijt te raken.

Er bestaan tegenwoordig veel anti cellulitis massage apparaten om de huid weer mooi strak en glad te maken.

Anti cellulitis massage apparaten

De nieuwe generatie anti cellulitis apparaten bieden het nieuwe alternatief voor liposuctie. Dankzij deze machines die speciaal zijn ontworpen om cellulitis permanent uit te schakelen, hoeft er geen scalpel gebruikt te worden. Zonder anesthesie en zonder pijn, biedt de nieuwe generatie anti cellulitis apparaten een echt liposuctie effect.

Welke apparaten bestaan er om cellulitis tegen te gaan?

Wanneer sport en anticellulitiscrèmes niet langer voldoende zijn, bestaan er verschillende soorten anti-cellulitis apparaten. Ze zijn een effectief alternatief die op nieuwe technieken zijn gebaseerd. Onder hen bestaan endermologie, lipomassage of cryotherapie, die geassocieerd worden met ultrasonen, radiofrequenties of infrarood. Ze vernietigen de cellulitis diep vanbinnen, om uiteindelijk voorgoed afscheid te nemen van cellulite

Verminder cellulite met ultrasonen

Om cellulitis tegen te gaan, kunnen verschillende technieken je verleiden. Je hebt onder andere de keuze tussen mesotherapie, elektrolipolyse en ultrasonen. Ultrageluiden zijn vrij effectief tegen cellulitis en zijn geen invasieve techniek zoals chirurgie.

Ultrasonen hebben een bewezen werking

Van ultrasonen is bewezen dat het cellulitis aanpakt. Ze richten zich alleen op het aanpakken van cellulitis dat zich ophoopt aan het oppervlak van de huid. In het geval van fibreuze cellulitis, is de werking van de ultrasonen niet doordringend genoeg om het volledig te verwijderen.

Ultrageluiden vernietigen het vet in de cellen

Ultrageluiden, ook gekend als akoestische golven, worden tegen de huid gebombardeerd en vernietigen het vet dat zich in de cellen bevindt.

De voordelen van ultrasonen tegen cellulitis

Ultrasonen worden al tientallen jaren in de geneeskunde gebruikt, vooral voor diagnostische doeleinden bij medische beeldvorming, bijvoorbeeld echografie. Ze hebben geen negatieve invloed op de gezondheid op zich. Daarom zijn ze interessant voor esthetische geneeskunde, omdat ze weinig risico’s inhouden. Veel technieken tegen cellulitis moeten actieve ingrediënten gebruiken, terwijl ultrasone technieken alleen zout water nodig hebben dat van nature door het lichaam wordt verwijderd. Een ander voordeel van ultrasonen is dat ze absoluut niet pijnlijk zijn. De injecties die de technieken begeleiden zijn niet helemaal pijnloos, maar de toepassing van een verdovende crème maakt het mogelijk om niets te voelen. Na de injecties kan er wat roodheid optreden, maar deze verdwijnen snel.

De grenzen van een ultrasone behandeling

Een anti cellulitis apparaat met ultrasonen lijkt de ideale oplossing om tegen cellulitis te vechten, maar het kan geen wonderen bewerkstelligen. Ze vallen alleen cellulitis aan op het oppervlak van de huid. Als je een grove sinaasappelhuid hebt, zullen ze je niet kunnen helpen, omdat de cellulitis waarschijnlijk te diep zit.

Elektrostimulatie om cellulitis te verliezen

Onder de technieken van esthetische geneeskunde, bestaat elektrolipolyse of elektrostimulatie om cellulitis te verwijderen. Elektrostimulatie maakt gebruik van lage intensiteit elektrische stroom om de huid te ontdoen van de daar opgeslagen vetstoffen.

Hoe gebeurt een sessie met elektrostimulatie?

Elektrostimulatie is niet pijnlijk, ondanks het gebruik van elektrische stroom. Een sessie begint altijd met het aanbrengen van een verdovende crème om het gevoel van ongemak te verminderen. De elektrische stroom gaat onder de huid door, om zich te richten op de gebieden waar de cellulitis zich bevindt. Deze stroom wordt telkens een bepaalde tijd uitgezonden. Er zijn verschillende sessies nodig met elektrostimulatie om de cellulitis volledig te behandelen.

Om de meest duurzame resultaten te bereiken, is het aannemen van een gezonde levensstijl essentieel. Onder andere is het goed om veel water te drinken, regelmatig aan sport te doen en de innames van vetten zoveel mogelijk te beperken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top