Loading

Het kan natuurlijk best lastig zijn om online schoenen te kopen. Je weet althans niet hoe ze passen en of ze wel in het echt er zo uit zien. Daarom zijn hier drie handige tips om jou te helpen bij het schoenen kopen en uitzoeken van het perfecte paar. 

1. Maar gebruik van filters

Op bijna alle websites heb je nu handige filters die je kan gebruiken om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Vaak als je bijvoorbeeld damesschoenen aanklikt, krijg je alsnog honderden soorten schoenen. Ben jij op zoek naar een specifiek soort schoen, laten we zeggen knalrode enkellaarzen? Dan kun jij door middel van de filters eerst het soort schoen aanklikken, in dit geval dus enkellaarzen, en dan kun je de kleur rood aanklikken. Op deze manier wordt jouw zoektocht op een stuk gemakkelijker. 

2. Kijk of (gratis) retourneren mogelijk is

Het is ook goed om te kijken of je de schoenen weer kunt retourneren naar de winkel. Je loopt namelijk het risico bij online shoppen dat de schoenen niet passen. Ook al heb je de juiste maat binnen gekregen, kunnen alle schoenen anders vallen. Daarom is het retourneren of zelfs gratis retourneren bij de webshop een must. 

3. Verwijder nooit het prijskaartje

Ten slotte moet je nooit het prijskaartje eraf halen als je ze nog niet hebt gepast. Als je het prijskaartje eraf haalt dan kun je ze natuurlijk niet meer terugsturen als ze toch niet passen. Als het prijskaartje eraf is moet je ze wel houden en daar heb je natuurlijk niks aan als ze niet passen. Pas daarom eerst de schoenen, loop er een stukje mee en als je zeker weet dat je ze wilt houden, kun je het prijskaartje eraf halen. Veel succes met het schoenen kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top