Loading

Trouwen doe je hopelijk maar één keer in je leven en is misschien wel één van de bijzonderste dingen die je ooit mee gaat maken. Trouwjurken kopen van de beste merken is daarom iets waar je de tijd voor moet nemen. Zo kies jij de ideale trouwjurk voor de mooiste dag van je leven.

Brainstormen

Om te voorkomen dat je tijdens het shoppen helemaal overweldigd raakt, begin je de zoektocht naar jouw trouwjurk met een goede brainstorm. Maak een bord op Pinterest met wat jij mooi vind of kijk online, bijvoorbeeld op www.damore.nl wat je bij jezelf vind passen. Zo heb je al een beetje een idee waar je naar zoekt.

Winkels scouten

Misschien heb je een mooie bruidswinkel in de buurt, maar voor de dag van je leven is het het meer dan waard om een uurtje te rijden. Welke bruidswinkels heb je online gevonden en waar wordt je warm van? Laat je eventueel assisteren met de keuze voor een bruidswinkel. De eerste bruidswinkel die je bezoekt hoeft ook niet direct succes te leveren. Durf de tijd te nemen met het zoeken naar een bruidsjurk.

Accentueer je mooiste kant

In je bruidsjurk wil je je de mooiste persoon op aarde voelen. Bedenk daarom wat jij aan jouw lijf het mooist vind. Zijn dat je benen? Of heb je juist een mooie smalle taille? Jouw bruidsjurk moet precies dat accentueren. Eventueel kun je met een dame in de bruidswinkel kijken naar welke jurk dat lichaamsdeel het beste in de spotlight zet.

Wat draagt je partner?

Je wilt natuurlijk als jezelf voor de dag komen, maar het kan geen kwaad om even te checken wat je partner draagt en daar een beetje op af te stemmen. Zo zijn jullie allebei jezelf, maar wel een eenheid. Zeker als je nog niet echt weet in welke richting je moet zoeken, kan het helpen om een klein beetje uit te gaan van wat je partner draagt. 

Het wow-gevoel

Tot slot: jouw bruidsjurk moet je voelen. Je moet uit het pashokje komen, voor de spiegel gaan staan en denken: wow, ik ben prachtig. In het geval van een bruidsjurk moet je ook echt niet voor minder gaan. Heb je een mooie jurk gevonden, maar voel je het niet helemaal? Gewoon verder zoeken, die perfecte bruidsjurk ga je echt wel vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top