Loading

We zijn allemaal wel bekend met die warme zomerse nachten, waarbij je vanwege de aanhoudende hitte niet in slaap kan komen. Op dergelijke momenten moet je ongetwijfeld niet denken aan het dragen van een warme pyjama. Echter vinden veel mensen het toch fijn om een bepaalde vorm van nachtkleding te dragen om prettig te kunnen slapen. Gelukkig is er een oplossing!

Aangezien het in de zomermaanden veel te warm is voor het dragen van een pyjama, is de shortama geïntroduceerd. Een shortama is eigenlijk een zomerse variant van de pyjama, waarbij zowel de broekspijpen als de mouwen kort zijn. Ideaal voor de warmere maanden.

Waarom draag je een shortama?

Een goede nachtrust is van groot belang voor onze gezondheid. Goede nachtkleding kan daar een grote bijdrage aan leveren. Veel dames kiezen er daarom voor om in de zomerse maanden een shortama te dragen.

Dames shortama’s zijn verkrijgbaar in diverse soorten, en worden steeds populairder. Het biedt comfort en ziet er bovendien ontzettend leuk uit. De dames shortama’s van Kosmeyer worden gemaakt van luchtig materiaal, zodat jij van een heerlijke nachtrust kunt genieten.

Met onze moderne shortama’s hoef jij je niet te schamen wanneer s ’ochtends vroeg onverwachts de deurbel gaat. Jij ziet er namelijk super stijlvol uit met de diverse vrolijke prints van Kosmeyer.

Waarom is een shortama ideaal in de zomermaanden?

De dames shortama’s van Kosmeyer zijn ideaal in de zomermaanden. Zoals eerder benoemd is het dragen van een pyjama met zomerse temperaturen simpelweg te warm. Daarom is een shortama een ideaal alternatief.

De lange zomerse dagen eindigen bij jou ongetwijfeld ook regelmatig met een wijntje in de tuin. Aangezien de dames shortama’s van Kosmeyer zeer veelzijdig en ontzettend modieus zijn, kun je ook die zwoele zomeravonden in de achtertuin prima doorbrengen in je shortama!

Er zijn diverse soorten dames shortama’s op de markt en wij vertellen jou graag wat meer over de diverse mogelijkheden. Laten we snel gaan kijken naar de verschillende modellen die Kosmeyer te bieden heeft.

Diverse soorten dames shortama’s

Een shortama heeft altijd korte mouwen en een korte broek. Echter zitten er binnen deze categorieën nog aardig wat verschillen. Zo kun je kiezen voor een shortama met korte broek, drie kwart broek, en ook diverse leuke prints behoren tot de mogelijkheden. Laten we de diverse soorten eens onder de loep nemen.

Dames shortama korte broek

Een shortama met korte broek biedt een vrolijke, speelse uitstraling. Deze variant gaat doorgaans gepaard met een T-shirt met korte mouwen of een top zonder mouwen. Dit model is ideaal voor in de warmste zomermaanden.

Dames shortama drie kwart broek

De tweede variant is een shortama met drie kwart broek. Deze variant biedt iets meer bedekking en is daarmee geschikt voor de lente en het begin van de zomer.

De shortama met drie kwart broek komt doorgaans met een T-shirt met korte mouw. Dit model is in de zomerse dagen ook prima te dragen tijdens een lekker lui dagje thuis.

Vrolijke prints

De dames shortama’s van Kosmeyer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en prints. De ene nog kleurrijker dan de ander. Kies jij voor een vrolijk bloempatroon of toch voor een stoere zebraprint? De mogelijkheden zijn eindeloos met de modieuze dames shortama’s van Kosmeyer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top