Loading

Sieraden geven je outfit vaak net die “finishing touch”  die jouw outfit nodig heeft. Er is voor vrouwen alleen zoveel uitzoek dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. In een blog voor vrouwen vind je vaak iets terug over sieraden en hier vind je dan ook vaak de leukste creaties en ideeën.

Kijk maar eens naar een gala van bekende Nederlanders. Hier zie je de vrouwen met de mooiste jurken en de mooiste sieraden lopen. Zonder die ene oorbellen, zou de jurk een hele andere uitstraling krijgen en toch net iets minder speciaal zijn. Maar ook zonder die mooie jurk zijn sieraden heel belangrijk. Zonder sieraden is alles zo leeg en kaal. Probeer ook eens goud, rose en zilver bij elkaar. Veel mensen vinden en denken dat deze combinatie echt niet kan, terwijl juist deze combinatie in opkomst is. Het is niet meer zo dat wanneer je goudkleurige oorbellen in hebt je ook een gouden ring en armband moet dragen. Juist de combinatie van rose, goud en zilver maakt het speels en leuk.

Verschillende soorten sieraden

Er zijn veel verschillende soorten sieraden voor vrouwen. Zo heb je subtiele sieraden en grote grove sieraden. Als je een drukke outfit aan hebt, zijn subtiele sieraden vaak mooier dan wanneer je hier ook nog eens uitgesproken grote sieraden bij gaat dragen. Combineer daarom je sieraden goed bij je outfit, voor de beste look. Het belangrijkste is wat je zelf mooi vindt. Deel daarom ook je eigen ideeën en creaties eens met mensen om je heen. Hierdoor krijg je vaak andere ideeën en zie je soms dingen die waar je zelf niet was opgekomen. Kijk rond op het internet in de vele blogs voor vrouwen om leuke ideeën op te doen.

Durf te combineren

Combineer altijd je sieraden met je kleding zodat jij je prettig en mooi voelt. Sieraden zijn vaak zulke kleine dingen, maar ze kunnen je outfit wel compleet maken ook al zou je dat niet denken. Zonder die ene leuke oorbellen is je outfit toch net niet af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top