Loading

Dames en heren en transgenders. Nadia hier, en vandaag ga ik met jullie mededelen mijn laatste aankopen op sieraden gebied, specifiek oorbellen en in het algemeen mijn gedachtes over de trends en stijlen van vandaag de dag.

Goed, ik bezit al zo een 200 paar oorbellen. Je kunt me verslaafd noemen. Maar iedereen heeft een hobby toch. Mijn man bijvoorbeeld die doet de hele zomer aan carstyling. Dat is het verfraaien van de auto. Loopt ook al snel de duizenden Euro’s in zo een hobby. Voor mij zijn het oorbellen.

Je moet onder een steen geleefd hebben om dit niet te weten maar nogmaals ik herhaal het maar. IBIZA is helemaal hot. Dankzij bekendheden zoals de vrouw van Wesley Sneijder, en ook andere celebs is dit Spaanse eiland en alles wat erbij komt kijken een walhalla voor stijl, vakantie, mode, eten en alles wat het leven goed maakt. Wat Ibiza typeert is die boho of hippie sfeer. Beetje wazig misschien denk je. Nee je hoeft je niet als een hippie te gaan gedragen om met deze trend mee te gaan. Wat je wel kunt toevoegen aan je outfit zijn leuke ibiza style oorbellen. Je hoeft er niet direct als een hippie bij te gaan lopen maar een paar Ibiza oorringen heeft nog nooit iemand schade gedaan, dus probeer het gewoon eens je hebt niets te verliezen want deze stijlvolle sieraden heb je voor een paar Euro al in huis.

Daarnaast is alles met parels helemaal trendy. Dus ook parel oorbellen. Duur? Nee hoor ik heb ze al gezien voor minder dan een tientje. Mijn favoriet uit het assortiment zijn de Classy natuurlijke zee witte parle oorbellen. Ik draag die vrijwel elke dag moet ik eerlijk bekennen.

Zowel Ibiza stijl oorbellen als parel oorbellen is wat ik voornamelijk ga dragen dit zomer seizoen, er zijn nog meer trends maar die zal ik bewaren voor een volgend artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top