Loading

Enige tijd geleden verbaasde het lingeriebedrijf Sapph al met de samenwerking met een Bekende Nederlander. In het verleden heeft bijvoorbeeld Victoria Koblenko haar eigen lingerielijn mogen ontwerpen voor Sapph, Maar, nu was het de beurt aan de welbekende Fajah Lourens.

Fajah mocht in eerste instantie haar eigen badmodelijn ontwerpen. De badmodelijn was geïnspireerd op het leven van Fajah. Dat leven staat in het teken van haar killer body; het is daarom ook niet gewoon verwonderlijk dat de badmode behoorlijk sexy was.

Maar, dat is niet het enige. De Sapph by Faya lingerie lijn is nu ook onthuld! Dat betekent dat je je ook kan wanen in een beha en string die ontworpen zijn door Fajah Lourens.

Sexy

We zagen het al terug bij de badmodelijn en nu ook bij de lingerielijn. De producten zijn stuk voor stuk ongelooflijk sexy. Dat sluit naadloos aan op de identiteit van Fajah. Zij staat al jaren te boek als een sexy vrouw én als voorbeeld voor vele vrouwen.

De lingerielijn kenmerkt zich door bijzondere details. Eén van de meest opvallende producten is de beha met veters aan de voorkant. Met deze veters kan de beha vastgemaakt worden. Hierbij is het mogelijk om zélf de mate van push up te behalen. Op die manier kan je er ‘netjes’ bijlopen of gigantisch sexy. Je kan deze beha dus afstemmen op de levenssituatie. Erg fijn en bovenal uniek!

Het bedrijf Sapph heeft Fajah de kans gegeven om de Sapph By Faya lingerie lijn te ontworpen. Dit past ook naadloos in de strategie van het bedrijf. Men wil sexy lingerie en badmode aanbieden tegen betaalbare prijzen. Het doel van het bedrijf is dat alle vrouwen zich zelfverzekerd en sexy voelen in hun lingerie. Met de lingerielijn van Fajah Lourens gaat een vrouw zich hoe dan ook sexy voelen. Wat een geweldige collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top