Loading

Al bijna 50 jaar maakt het nederlandse broeken met Brams Paris de beste jeans voor jou en iedereen. De jeans zijn altijd van uiterst goede kwaliteit en ze streven er naar elke broek een mooie pasvorm te geven. Dan komt daar ook nog eens bij kijken dat de jeans voor top prijzen worden verkocht. De prijs kwaliteit verhouding is optimaal, daarom is het altijd het verstandigste idee om Brams Paris Jeans te kopen. 

Het broekenmerk voor iedereen

De jeans die gemaakt worden door Brams Paris worden door jong en oud gedragen. Er zit dus voor iedereen wel een broek bij in de stijl die bij hun kledingstijl past. Ze hebben verschillende soorten jeans die ze verkopen zoals bijvoorbeeld de Brams Paris stretch jeans. Deze komen in vier verschillende pasvormen en zijn voor zowel mannen als vrouwen te kopen. De pasvormen lopen van een slim fit tot een regular fit en komen in verschillende kleuren en wassingen. 

Werkbroeken

Brams Paris verkopen niet alleen reguliere broeken. Ze hebben ook een assortiment aan werkbroeken die worden verkocht onder de naam jeanslabel BP functional. Deze worden gemaakt met een stof die cordura heet wat tot wel 10 keer sterker is dan katoen en daardoor dus ook aanzienlijk minder snel zal slijten. Deze broeken komen in drie verschillende versies en zijn maar in een beperkte hoeveelheid kleuren en wassingen te kopen. 

Gevestigd merk

Brams Paris bestaat al sinds 1975 wat betekent dat ze al bijna 50 jaar werken aan de kwaliteit van hun broeken. Daardoor ben je dus verzekerd van goed zittende broeken in mooie pasvormen. Het brede aanbod is voor mannen en vrouwen van jonge tieners tot volwassenen. Ze hebben korte en lange broeken, kortom Brams Paris Jeans zijn voor iedereen die op zoek is naar een leuke goed zittende broek de beste optie.

Overtuigd van de spijkerbroeken van Brams Paris? In de webshop van BroekenBinkie vind je een uitgebreid assortiment jeans van topkwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top