Loading

Je komt er niet meer onderuit; the 90’s are back. Niet alleen zijn overalls en bikershorts weer helemaal hot, ook showen schoenenmerken massaal hun retro designs in de winkels. Onder andere Balenciaga kwam onlangs met een door de jaren negentig geïnspireerde sneaker die werkelijk iedere fashionista op het moment draagt. Het is een ontzettend tof model maar voor de Rachel Greens onder ons misschien niet heel goed voor de portemonnee. Daarom zijn we blij met merken zoals de op dit moment razend populaire (en betaalbare) Fila.

Als er een merk is dat veel verstand heeft van de 90’s look is het Fila wel. Fila bestaat al meer dan honderd jaar en houdt zich al bijna 50 jaar bezig met het ontwerpen van sportschoenen. Het merk produceerde voornamelijk relatief simpele designs; geen gekke kleuren of modellen, meestal wit en zwart. Hier kwam verandering in toen zo’n 30 jaar geleden de Disruptor uitkwam. Deze gympen zijn funky, retro en sportief tegelijk en daarom precies wat je op dit moment wilt.

Je hebt de sneakers ongetwijfeld voorbij zien wandelen op straat de afgelopen maand. De opvallende schoen van het Zuid-Koreaanse merk is namelijk weer helemaal terug. De naam maakt al duidelijk dat het om een lekker brutaal model gaat. De dikke zolen en funky uitstraling zorgen ervoor dat je outfit hoe dan ook opvalt met de perfecte dosis retro.

Doordat de Disruptors niet bepaald subtiel zijn, zijn ze goed te combineren met de ietwat neutralere kleren van Fila. Op deze manier ga je voor een stijlvolle én comfortabele look, een combi waarmee die altijd goed zit. Ben je meer fan van het mixen van verschillende stijlen? Maak dan een statement door de sneakers te dragen bij een classy outfit, bijvoorbeeld een pantalon en een blazer. Zo weet je zeker dat je complimenten krijg over je schaamteloze keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top