Loading

Het heerlijke weer staat voor de deur en dat betekent dat de zomerse outfits weer tevoorschijn mogen komen. De leukste zomerse outfits worden samengesteld en daar hoort natuurlijk ook een paar comfi sneakers bij. Heb jij sneakers in je kast staan die wel aan vervanging toe zijn? Of kan jouw collectie sneakers sowieso wel een upgrade gebruiken? Dan wordt het hoog tijd om voor nieuwe stappers te gaan shoppen. Maar welke sneakers voldoen op dit moment aan de laatste sneaker trends? Wij zochten het voor je uit!

Witte sneakers

Witte sneakers zijn een echte must have en mogen zeker niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Met witte sneakers kun je honderden outfits samenstellen, omdat het een goede basis is als schoen onder een zomerse outfit. Witte sneakers zijn al decennia een trend en dat zal de aankomende jaren nog wel zo blijven. Hoog tijd dus om te investeren in een paar witte sneakers. Trouwens, witte sneakers met een klein detail doen het ook erg goed! Dat zien we dan ook vaak terug bij de sneakers van Shoecolate. Zij hebben een uitgebreide collectie basic witte sneakers, waarbij de hiel en lip van de schoenen bijvoorbeeld een panterpatroon hebben. Combineer ze met een spijkerbroek en een leuke panter blouse en je hebt een ideale zomerse outfit samengesteld.

Sneakers met dierenprint

Bij kleding zijn items met een dierenprint al mega populair, maar we zien dat sneakers met dierenprint ook steeds hotter worden. Het is wel een soort sneaker dat voornamelijk door kinderen en jongeren gedragen wordt, maar schoenen met dierenprint zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het huidige modebeeld. Je kunt kiezen voor een sneaker met een all-over dierenprint of juist als leuk detail.  

Gekleurde sneakers

Zijn witte sneakers of sneakers met een dierenprint niets voor jou? Wellicht dat de gekleurde sneaker trend meer jouw ding is. We zien dat hoe meer kleur de sneaker heeft, hoe beter. Dus vooral lekker opvallende sneakers met meerdere kleuren zijn echt een must om te hebben! Vind je het lastig hoe je gekleurde sneakers kunt combineren met je complete outfit? Kies dan voor een outfit met voornamelijk basic kledingitems. Bijvoorbeeld een spijkerbroek met daarboven een witte top of juist een hele zwarte outfit. Wil je toch voor een outfit gaan dat er wat fleuriger uit ziet? Zorg er dan in ieder geval voor dat een van de kleuren van de sneakers terugkomt in je outfit. Hierdoor zorg je er voor dat er enigszins eenheid terug te vinden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top