Loading

Ik was laatst op zoek naar wat luchtige comfortabele sokken voor de zomer. Niet zomer sokken. Namelijk enkelsokken. Ik vermoed dat je ook wel begrijpt dat het speciale van deze sokken is dat ze tot de enkel reiken. Niet verder dan dat. In de zomer draag ik vaak een Billabong zwem short en dan wat sneakers eronder. Niet veel meer dan dat voor de onderkant van mijn lichaam. Sokken die hoog boven de sneakers komen dat is geen porum dat weet iedereen wel. Ik wil er niet bij lopen als een Duitser.

Dus hoog op mijn shopping lijst stonden enkelsokken. Juist ja stonden. Ik heb de perfecte enkelsok gevonden dames en heren en wel hier. Specifiek hebben we het over de Burlington enkelsokken. Ze worden verkocht in paren van twee. Extra versterkt op bepaalde cruciale gedeeltes van de sok zodat ze langer meegaan, wat ook een belangrijk criterium voor mij persoonlijk is. Ze zijn verder naadloos wat ook heel erg belangrijk is voor het comfort. Koop absoluut geen sokken met naden, ik vind het een verschrikking om te dragen.

Ik heb de sokken nu al zo een drie weken. Ik heb ze iedere dag aan. Het comfort is goed. En ze komen goed uit de wasmachine. Ze zien er nog tip top uit. En ik heb een gevoel dat ik met deze sokken het komende decennium wel doorkom. Misschien dat ik tegen de tijd van 2030 weer eens op sneakersokken jacht ga. Maar voorlopig zit ik wel goed. Ik heb ze ook aan iedereen op werk en aan familie en vrienden aanbevolen. Ik zie steeds meer mensen met Burlington sokken. Het is een beetje als wanneer je een bepaald type auto koopt dan zie je ineens heel veel van die auto rondrijden dat heb ik nu dus ook met deze Burlington sokken. Grappig is dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top