Loading

Ben jij een enorme liefhebber van het dragen van een poloshirt? Dan is er goed nieuws, want ook deze zomer is het weer prima geoorloofd om een poloshirt te dragen als je modieus voor de dag wilt komen. Maar hoe draag je een poloshirt op de ‘juiste manier’?

Polo dragen in verschillende stijlen

Een poloshirt kun je zowel dragen als onderdeel van een casual of een semi casual outfit. Bij een semi-casual outfit kies je voor een poloshirt die goed aansluit op het lichaam in een neutrale kleur gecombineerd met een pantalon en loafers of nette schoenen. Voor een zomerse casual outfit kies je voor een polo die losjes zit in een leuk, zomers kleurtje. Deze kun je vervolgens combineren met een chino of jeans en sneakers.

Lange of korte mouw?

Bij een poloshirt is het niet netjes als de mouwen te lang zijn, maar ook zeker niet te kort. Een mouwlengte tot halverwege de bovenarm is perfect qua pasvorm. Voor een lange mouwen poloshirt geldt dat deze netjes tot de pols moet komen. Nette heren polo’s op Gentiluomo.com met lange- of korte mouw zijn perfect voor een modieuze (zomerse) outfit. 

Stijlvol dragen

Door te kiezen voor een neutrale of pastelkleurige tint voor je poloshirt in combinatie met een pantalon in deze kleurtint, zorg je voor een nette outfit. Als je deze vervolgens ook nog eens combineert met loafers, kun je met deze outfit prima naar een bruiloft of feestje. Je kan een knoopje open dragen, maar op een nette gelegenheid is het vaak de regel om de knoopjes dicht te laten voor een chiquer effect. Ook de boord hoort netjes rechtop te blijven staan en niet om te klappen. Dit zorgt namelijk voor een onverzorgd gezicht. Ook daarom is het aan te raden om minimaal één knoopje dicht te laten. Tot slot dien je ervoor te zorgen dat je poloshirt niet te lang is en netjes over je broeksband valt. Op deze website kun je verschillende soorten stijlvolle poloshirts vinden, waarmee je goed voor de dag kunt komen in zowel een zomerse outfit als een outfit die je naar kantoor kunt dragen. 

Een poloshirt kun je dus op verschillende manieren dragen. Echter zijn er wel enkele zaken die je dus in je achterhoofd dient te houden als je een poloshirt op een modieuze manier wilt dragen. Nu kun je er dus zeker van zijn dat je er netjes uitziet met jouw outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top