Loading

Yes! We gaan de zomerperiode weer in. Tijd voor een nieuwe blog over de laatste zomertrends. Want wat zijn nu de laatste schoenentrends? De leukste schoenentrends van dit moment gaan natuurlijk vooral over comfort. Geen stinkende schoenen of sokken door te warme of niet lekker zittende schoenen. Er is ook een merk weer helemaal aan het opkrabbelen. Dat zagen wij ook niet aankomen. Maar door de magie van de influencers is dit wel gebeurd. Een vrij bijzonder tafereel. We komen natuurlijk net uit een periode van totale lockdown, waarin het ontmoeten met mensen soms wat lastig was. Nu de stof weer een beetje is neergedaald, maken we de balans op. Wat zien we, wat verwachten we en welke trends komen er zeker aan.

Crogs komen weer terug!

Je leest het goed en het is misschien niet te geloven. Crogs komen toch echt weer helemaal terug. Een aantal jaar geleden waren de schoenen een totale hype, maar na een tijdje verdwenen ze weer uit het straatbeeld. Tot nu! Een aantal influencers zijn bezig met een grote campagne voor Crogs en die lijkt zijn vruchten te gaan afwerpen. De schoenen worden weer beter verkocht en er is weer vraag naar de schoenen. Iets wat wij ook nooit hadden verwacht. Wij denken dat deze zomer half Nederland weer op Crogs loopt? Jij ook? Dan zou ik maar opschieten, want tijdens de laatste hype waren de lekker lopende slippers binnen no-time uitverkocht.

Comfort voorop

We hebben tijden gehad van iets minder gemak en dus verlangen mensen weer naar iets meer comfort. Daarom verwachten wij dat comfortschoenen hun intrede weer gaan doen. Lekker zittende schoenen komen daarom weer helemaal terug en dat is niet zo vreemd. Goed zittende schoenen zijn weer helemaal terug van weggeweest en vaak nog van Nederlandse merken ook. Zo kun je denken aan de merken Durea en Xsensible. Leuke, hippe schoenen van Nederlandse bodem die nog lekker lopen ook.

Kleurtjes

Het interieur mag deze zomer kleurrijker, de schoenen ook. Weg met het saaie, erin met de kleurtjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan deze zomer. Paars, roze, lila en alles ertussenin. Het mag gewoon deze zomer. Je mag dus los gaan en combineer er maar op los want echt alles kan.

Fijne zomer

Tot slot wens ik jou een veilige en fijne zomer toe. Geniet van het lekkere weer en ga er lekker op uit met je frisse en stijlvolle sneakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top