Loading

Het najaar is nu echt begonnen. De temperaturen zijn flink gedaald en het is ‘s ochtends erg fris. Hoogste tijd dus om de wintergarderobe aan te vullen en lekker te gaan shoppen voor de kinderen! Maar wat zijn nou echt de belangrijkste trends van de winter 2018-2019? In dit artikel zetten we de trends die je echt niet mag missen op een rijtje!

Trend 1: Metallics

Of te wel: Glitter & Glamour! Deze trend valt bijna niet te missen. Het draait hierbij vooral om glimmende stoffen, zilver, glans, glitters en pailletten. En nee, niet alleen voor de tijdens de feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren jeans met een glanslaagje, dit kun je dan combineren met een bedrukt t-shirt of met een lichte trui. Jouw kleine meid voelt zich net een prinsesje voelen met al die glitters!

Trend 2: Logo’s

Toch op zoek naar een iets rustigere trend? Dan is dit misschien meer iets voor jou.

De logo trend is waar het deze winter echt om lijkt te draaien. Vooral truien met logo’s maken een echte comeback bij zowel de meiden als jongens. Behalve logo’s, zien we tussen de kindermode trends ook veel andere items bedrukt met teksten. Bij de jongens zien we veel stoere sweaters bedrukt met teksten zoals ‘COOL’, ‘ROCK’ en ‘LEGENDARY.’  

En dan is de volgende vraag natuurlijk hoe je dit combineert. Het antwoord is gelukkig vrij makkelijk, je kan nooit de mist ingaan door een logo trui te combineren met een jeans, maar voor deze winter leven we toch een beetje onder het motto ‘the bolder, the better’, zo kun je de logotrui ook proberen te combineren met een broek van dierenprint of een gekleurde/geruite jas!

Trend 3: Prints en kleur

En dat brengt ons bij de volgende trend: prints en kleur. Zoals je misschien al wel gemerkt hebt, draait het deze winter vooral om opvallen. Zo mag je dus ook best een beetje experimenteren met wat printjes en kleuren. Ja, de winters waar het vooral om zwart, grijs en donkerbruin draaide, lijken nu toch wel echt verleden tijd. De trends van nu neigen meer naar oranje, okergeel, donkerrood en roze.

Ook printjes doen het erg goed en zien we overal terugkomen. Vooral ruitjes, bloemetjes en dierenprintjes kunnen niet ontbreken in de wintergarderobe van 2018. Dus als je nou echt met de tijd mee wilt gaan, dan ga je gewoon voor een fel roze panterprint outfit met een metallic winterjas voor jouw kleine meid! Toch liever een andere meisjes winterjas? Ook met wat minder opvallende kleuren kun je nog voor de dag komen in 2018, denk bijvoorbeeld aan olijfgroen of marineblauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top